buna ziua as dori sa stiu daca eu am poprire pe salariu la firma unde lucrez de la banca mi se mai poate bloca si contul de salarii de la alta banca la care sunt datoare? adica sa am doua popriri de la doua institutii in acelasi timp? multumesc
asta stiam si eu ca 1/3 dar ei mi au retras si 55 de ron pe care eu mi pusesem pe cont pt a face un transfer interbancar executorii sunt de prin bucuresti eu sunt din brasov , credeti ca imi voi da detalii daca i voi suna?
buna ziua ma confrunt cu o problema am facut un imprumut in valoare de 300 ron de la PURPLE FINANCIAL SERVICES IFN S.A in iulie anul trecut si fiind plecata din tara o perioada de 3 luni nu am ramburat creditul, acum valoarea e ridica la 500 ron , dar am primit o executare silita in care mi a pus poprire pe cardul de la BCR in care imi incasez salarilul si imi ia 2260 ron cei 1700 ron pt cheltuileli de judecata, nu specifica ca 1/3 au 1/2 ci e blocat pana ei au uma repectiva, ete normal asa ceva? adica eu 2 luni jumate nu mai mananc si nu mai platesc facturi?