buna ziua ma confrunt cu o problema am facut un imprumut in valoare de 300 ron de la PURPLE FINANCIAL SERVICES IFN S.A in iulie anul trecut si fiind plecata din tara o perioada de 3 luni nu am ramburat creditul, acum valoarea e ridica la 500 ron , dar am primit o executare silita in care mi a pus poprire pe cardul de la BCR in care imi incasez salarilul si imi ia 2260 ron cei 1700 ron pt cheltuileli de judecata, nu specifica ca 1/3 au 1/2 ci e blocat pana ei au uma repectiva, ete normal asa ceva? adica eu 2 luni jumate nu mai mananc si nu mai platesc facturi?
Trebuie sa va ia numai 1/3. Luati legatura cu executorul daca stiti cine este sau cu banca. Sa vedeti cine a gresit. Va puteti adresa instantei de judecata daca au trecut maxim 15 zile de la poprirea contului, insa este destul de indelungat procesul.
asta stiam si eu ca 1/3 dar ei mi au retras si 55 de ron pe care eu mi pusesem pe cont pt a face un transfer interbancar executorii sunt de prin bucuresti eu sunt din brasov , credeti ca imi voi da detalii daca i voi suna?
Opinia mea este ca, trebuie sa formulati contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de inceperea executarii, intr-adevar,conf.art.729(1)b) NCPC limita este de 1/3 din venitul lunar net.
Poprire salariu
HoriaV33
Buna seara,
Am avut o datorie neachitata la banca, m-am chinuit o perioada cu ratele, in cele din urma am o poprire pe salariu, conform legii. Eu practic ... (vezi toată discuția)
Executare silitâ
adrian1@1
Bună ziua!
Am luat un împrumut de 800 Ron de la un IFN,în anul 2018,Am achitat și o sumă pentru o perioadă de prelungire a contractului.În același an ... (vezi toată discuția)