avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silitâ
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silitâ

Bună ziua!
Am luat un împrumut de 800 Ron de la un IFN,în anul 2018,Am achitat și o sumă pentru o perioadă de prelungire a contractului.În același an firma a fost reziliată de câtre BCR,și a plecat din Romania.Am achitat ratele parțial,urmănd să fac o reeșalonare a plăți,dar nu am reușit deoarece nu mi-a răspuns la telefon și nici nu am putut să intru în contul meu online .În aprilie 2020 am primit o înștiințare de la un executor judecătoresc că am de plată 2000 de roni către o firmă de recuperare,care a cumpărat creanțele de la firma care m-a împrumutat.Vă rog să mă îndrumați ce am de făcut .Împrumutul l-am luat on-line .Cu mulțumiri !!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Mai 2020
adrian1@1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:49, 15 Mai 2020
Buna ziua,
Puteti plati..
Puteti depune contestatie la executare silita ( daca aveti motive intemeiate.
Puteti ignora instiintarea si executorul sa va puna poprire pe venituri/scoate bunurile la vanzare...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vă calculează penalități de maxim 0,20% pe fiecare zi de întârziere, de asta va crescut atât de mult creanța. Și va mai crește încă mult pe zi ce trece.....
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca puteti dovedi ca ati fost de buna credinta si ati incercat sa achitati, poate aveti sanse la contestatie sa reduca cuantumul si sa achitati doar ce a ramas restant. Trebuie analizat dosarul si apoi vazut ce se poate face. Aveti in vedere ca termenul de contestatie este de 15 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire DanielChi DanielChi Buna ziua, Ma confrunt cu o situate și as dori sa primesc un sfat de cum sa procedez. Este vorba de un credit la un IFN contractat in 2016. Nu am ... (vezi toată discuția)
Prescrierea unei datorii cretzulina_ cretzulina_ Buna seara, In data 08.09.2010 a fost facut un imprumut la un IFN care era scadent in data 01.07.2011. Pana la data scadenta a imprumutului au fost platite ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, un frate de-al meu a facut un angajament de plata ... Mary-Mar Mary-Mar Buna ziua, Un frate de-al meu a facut un angajament de plata cu cei de la Kruk, in urma unui imprumut de la BCR pe care nu a reusit sa-l plateasca. In urma cu ... (vezi toată discuția)