avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu. Bună ziua . Am luat un credit de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu. Bună ziua . Am luat un credit de 3000 lei acum ...

Poprire salariu. Bună ziua . Am luat un credit de 3000 lei acum circa 7 ani de la un ifn "Credius" , nu am plătit. Zilele trecute a venit poprirea la firma la care lucrez, suma de plata fiind de 22000 lei + 3600 lei cheltuieli de executare. Poprirea a venit de la altcineva, cei de la credius au vândut creanță. Mai este ceva de făcut, sau ce as putea face? Am sunat la asa zisa "firma" și a rămas ca ma suna doamna care se ocupa. Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!!!
Da, repede contestatie la executare, vorbiti cu un avocat, aveti 15 zile de la instituirea popririi.
Nu aveți ce , negocia"cu firma de recuperări creanțe sau cu executorul.solutia este av și contestație la executare cu șanse destul de mari la prima vedere...Eu zic ca în loc sa plătiți 250000 de lei puteți achita o consultație modica pt a va evalua șansele..
Ultima modificare: Joi, 13 Martie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Acelasi lucru am patit si eu imprumut de 3800 lei si acum trebuie sa restitui 40000+ 4000 lei cheltuieli executare...am sunat la executor a zis ca pot suna la credius sa fac un angajament de plata dar nu mai putin de 1/3 din salariu ca nu accepta ceea ce inseamna la salariul meu o rata de 1000 de lei... am primit instiintare la munca la adresa niciodata , plus ca la munca nici nu mi-au arata foaia decat o poza la jumatate de foaie unde sa vad suma....
Ce as putea sa fac
Contestatie la executare in termen de 15 zile de la momentul la care ati aflat.
Ultima modificare: Joi, 20 Martie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

poprire salariu Denisstefan1989 Denisstefan1989 Bună ziua . Am luat un credit de 3000 lei acum circa 7 ani de la un ifn \"Credius\" , nu am plătit. Zilele trecute a venit poprirea la firma la care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am facut avum 3 ani un imprumut de 3800 lei de la ... Blu8812 Blu8812 Buna ziua, am facut avum 3 ani un imprumut de 3800 lei de la Credius si acum trebuie sa restitui 40000+ 4000 lei cheltuieli executare...am sunat la executor a ... (vezi toată discuția)
Executare silita abuziva!? ma puteți ajuta cu un răspuns va ... Gabriela mka Gabriela mka Executare silita abuziva. Ma puteți ajuta cu un răspuns va rog? Problema este următoarea în decursul zile de azi prietenul meu a primit poprire pe cardul ... (vezi toată discuția)