avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, am facut avum 3 ani un imprumut de 3800 lei ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, am facut avum 3 ani un imprumut de 3800 lei de la ...

Buna ziua, am facut avum 3 ani un imprumut de 3800 lei de la Credius si acum trebuie sa restitui 40000+ 4000 lei cheltuieli executare...am sunat la executor a zis ca pot suna la credius sa fac un angajament de plata dar nu mai putin de 1/3 din salariu ca nu accepta ceea ce inseamna la salariul meu o rata de 1000 de lei , si de asemenea daca cineva imi trimite de exemplu o suma de bani va fi poprita inatant si aceea nu doar salariu adica orice venit ce intra pe cont am primit instiintare la munca la adresa niciodata , plus ca la munca nici nu mi-au arata foaia decat o poza la jumatate de foaie unde sa vad suma.... iar acum va ca mi-a trimis notificarea de oprire din salariu( ca se angajeaza sa fac asta)
Ce as putea sa fac totusi dintr-un salariu de 3000 de lei cu doi copii dintre care unul cu care merg la logoped si chirie este mult plus ca am vz notificarea am de plata pana in 2028 toata suma
Ultima modificare: Luni, 17 Martie 2025
Blu8812, utilizator

Alte discuții în legătură

Poprire salariu. bună ziua . am luat un credit de 3000 lei acum ... Denisstefan1989 Denisstefan1989 Poprire salariu. Bună ziua . Am luat un credit de 3000 lei acum circa 7 ani de la un ifn \"Credius\" , nu am plătit. Zilele trecute a venit poprirea la ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am o problema. daca am datorii mari la un ifn, pentru ... Andreea firtat Andreea firtat Buna seara. Am o problema. Daca am datorii mari la un IFN, pentru că am fost naiva și am avut încredere în cineva. Eu am și certificat de handicap ... (vezi toată discuția)
Popriri bancare. buna ziua, vreau sa ma ajutati cu ceva. firma ... Andrei19899 Andrei19899 Popriri bancare. Buna ziua, vreau sa ma ajutati cu ceva. Firma la care lucrez da si avans si împrumut. Am luat foarte mult împrumut si mi se oprește in ... (vezi toată discuția)