avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara. Am o problema. Daca am datorii mari la un ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara. Am o problema. Daca am datorii mari la un IFN, pentru ...

Buna seara. Am o problema. Daca am datorii mari la un IFN, pentru că am fost naiva și am avut încredere în cineva. Eu am și certificat de handicap accentuat pot să îl folosesc pentru a se anula sau pt a opri dobânda? Am înțeles că se poate face asta. Mulțumesc. Am fost naiva și am avut încredere în acea persoana și care m-am pus sa mai fac și contracte pe 2 ani de zile la operatii telefonici. Am de dat la Orange 12.000,la Vodafone 1800 și Telekom cam 1000 lei. Și la Credius unde e suma mare de aproape 40000. Eu dețin acest certificat medical plus referate medicale.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:10, 8 Iunie 2021
Nu va puteti folosi de certificatul de handicap in acest sens.
Apelati la un avocat sa vedeti ce alte solutii aveti.
De cand sunt datoriile astea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum mă pot apăra de compania de recuperare kredyt incaso, care ... Andri474 Andri474 Cum mă pot apăra de compania de recuperare Kredyt Incaso, care a înregistrat o creanță despre care nu am fost notificat de fostul cedent? Aparent, în ... (vezi toată discuția)
Abuz orange 7noiembrie 7noiembrie Buna ziua As avea o intrebare. Am abonament orange de peste 6 ani de zile. Sincer nu prea am avut probleme pana acum. Am un abonament in care sunt incluse ... (vezi toată discuția)
Top factoring - recuperare creante 2004-2010 bianca1 bianca1 Buna ziua, in urma cu ceva timp am primit un telefon de la top factoring prin care mi s-a adus la cunostinta ca am o datorie la vodafon. Pe un ton civilizat am ... (vezi toată discuția)