avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters377437

Activitate ContSters377437

Multumesc pentru raspunsurile dvs.
Cele intamplate au avut consecinte asupra sanatatii mele din cauza stresului, si din acest motiv doresc sa merg pana in instanta.
Si in cazul in care pierd procesul ce se intampla?
Mesajele trimise pe facebook pot fi considerate proba pentru amenintare?
Iar in ceea ce priveste defaimarea, mi s-au spus aceste lucruri la telefon, si ma gandesc ca ar fi si acestea o proba, intrucat conversatiile sunt inregistrate. Dar au fost discutii la telefon care au durat ore. Va rog sa imi spuneti daca vi se par probe elocvente.
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati in privinta unui aspect.
Un barbat m-a defaimat, spunand anumite lucruri de natura sexuala extrem de rusinoase si neadevarate despre mine. O singura persoana mi-a spus ce s-a intamplat, fostul meu prieten, care a crezut cele spuse si a incheiat relatia. Este nedrept ce a facut si imi este frica sa nu continue sa raspandeasca aceste injurii.
Ca sa ii demonstrez prietenului meu ca barbatul respectiv nu este de incredere, i-am povestit anumite lucruri din trecut care ne-au vizat pe amandoi, iar acum fratele celui care a mintit imi aduce amenintari cu vatamarea integritatii corporale, spunandu-mi chiar sa ma mut din oras, ceea ce imi cauzeaza temere.
Va rog sa imi spuneti daca ii pot actiona in instanta pentru cele intamplate.