avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Activitate ipuiu777

Activitate ipuiu777

Am semnat un contract pentru a frecventa un curs pentru care am platit o suma de bani unde, nu ma mai pot prezenta iar, firma respectiva refuza sa imi restituie suma d.p. cu frecventa efectuata ( 4 cursuri pe luna din care m -am prezentat doar la 2). Precizez ca , contractul semnat nu prezinta stampila firmei ceea ce mi se pare a fi nul sau poate ma lamuriti dvs.daca era obligatoriu sa fie stampilat. Ce e de facut in acest caz? Cum imi pot recupera banii? Protectia consumatorului ma poate ajuta fara sa mai apelez dpdv juridic ? Multumesc
Pentru mamicile care trebuie sa depuna dosarul la asist.sociala pana la sfarsitul lunii ianuarie 2016 este destul de complicat intrucat exista factori destul de importanti in functie de care se poate opta 1 an sau 2 ani fapt pentru care revenim cu o intrebare : exista posibilitatea ca acest proiect sa se finalizeze pana la sfarsitul lunii ianuarie 2016 sau poate dura inca "n" luni pana se va aproba sau nu de cam.deputatilor.
buna ziua,
doresc sa stiu daca s-a aprobat si modificat oug / privind indemnizatia de crestere copil de la 01.01.2016 si ce prevede.multumesc