avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Restituire suma contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Restituire suma contract

Am semnat un contract pentru a frecventa un curs pentru care am platit o suma de bani unde, nu ma mai pot prezenta iar, firma respectiva refuza sa imi restituie suma d.p. cu frecventa efectuata ( 4 cursuri pe luna din care m -am prezentat doar la 2). Precizez ca , contractul semnat nu prezinta stampila firmei ceea ce mi se pare a fi nul sau poate ma lamuriti dvs.daca era obligatoriu sa fie stampilat. Ce e de facut in acest caz? Cum imi pot recupera banii? Protectia consumatorului ma poate ajuta fara sa mai apelez dpdv juridic ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Imposibilitate recuperare contravaloare abonament ankka2006 ankka2006 In data de 23.04.2014 fiul meu, în vârstă de 17 ani a achitat firmei GYM SRL suma de 200 lei, reprezentând contravaloare abonament pe o perioadă de 4 luni ... (vezi toată discuția)
Taxa studii ase AdrianaGoia AdrianaGoia Buna ziua. Anul acesta in iulie am fost acceptata la cursurile de management din cadrul ASE. Dupa exament mi s-a solicitat sa platesc jumatate din taxa de ... (vezi toată discuția)
Am plătit integral un curs la o școală de șoferi dar, din motive personale, am renunțat și am cerut restituirea parțială a taxei. nu vor să-mi dea nimic înapoi, m-ar ajuta o sesizare la anpc? GT834 GT834 Numele meu este G. T., sunt din Galati. In urma cu trei saptamani m-am inscris la un curs in vederea obtinerii atestatului de instructor auto, la o scoala de ... (vezi toată discuția)