avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate kleampa

Activitate kleampa

PS2: procedura e simpla, se redacteaza un raspuns si se lasa la registratura
multumesc pentru raspuns
voi merge dimineata la osim sa intreb de procedura

ps: e vorba de "ecomjobs", contestat de ejobs. ei merg pe ideea de similitudine si ca ejobs fiind un brand notoriu (dovedit prin cifra de afaceri si nr. de angajati), le e teama ca utilizatorii nu vor face diferenta dintre cele doua
Buna ziua,
Am depus cererea inregistrarii unei marci si dupa o vreme am primit la birou o notificare de opozitie din partea unei companii.

Sunt ferm convins ca opozitia nu este intemeiata si ca respectiva companie doar incearca sa consume timpul unei companii mici si la inceput, fara prea mare cunostinte juridice.

Care este procedura de a raspunde acestei opozitii? Cui trimit, trebuie sa aiba un format anume?
Raspunsul din partea mea trebuie sa fie unul uman sau cu mentionat diverse articole de prin lege (asa cum au facut ei)?

Multumesc
lamurit. multumesc
deci sa inteleg ca la sediu social nu se face niciun control (exceptand cazuri de evaziune, incalcat legea) ci doar la punctele de lucru
Doresc sa infintez un SRL in curand cu domeniul de activitate creare soft, internet.etc
Locuiesc intr-un etaj dintr-o casa cu 2 etaje (intrari separate pt fiecare etaj). Fiecare etaj e dat spre inchirierere separat dar casa e aceluiasi proprietar.
Acceptul proprietarului in principiu il am.

Intrebarea mea este daca vine cineva sa verifice locuinta efectiv (sa intre). Teoretic voi declara ca sediu camera de zi (care e si bucatarie - si tot ce presupune asta (magneti pe frigider etc). La o adica oricine isi da seama ca in acea casa se locuieste zi de zi.

Pot folosi ca sediu social acea camera? Punctul de lucru va fi la biroul unei alte companii.