avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social in locuinta de zi cu zi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social in locuinta de zi cu zi

Doresc sa infintez un SRL in curand cu domeniul de activitate creare soft, internet.etc
Locuiesc intr-un etaj dintr-o casa cu 2 etaje (intrari separate pt fiecare etaj). Fiecare etaj e dat spre inchirierere separat dar casa e aceluiasi proprietar.
Acceptul proprietarului in principiu il am.

Intrebarea mea este daca vine cineva sa verifice locuinta efectiv (sa intre). Teoretic voi declara ca sediu camera de zi (care e si bucatarie - si tot ce presupune asta (magneti pe frigider etc). La o adica oricine isi da seama ca in acea casa se locuieste zi de zi.

Pot folosi ca sediu social acea camera? Punctul de lucru va fi la biroul unei alte companii.
Cel mai recent răspuns: horatiusasu , utilizator 13:00, 30 Ianuarie 2016
sediu social nu inseamna si sediu unde se desfasoara activitatea firmei. declarati ca nu desfasurati activitate la sediul social.
deci sa inteleg ca la sediu social nu se face niciun control (exceptand cazuri de evaziune, incalcat legea) ci doar la punctele de lucru
puteti folosi doar ca sediu social acea camera (doar ptr domiciliul fiscal si pentru corespondenta) iar activitatea sa nu vi-o desfasurati in acea locatie. puteti fi controlat indiferent de ce declarati (ca desfasurati activitate sau nu la sediu).
lamurit. multumesc
camera de zi nu e delimitata deloc de bucatarie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare punct de lucru ella80 ella80 - Doresc sa declar punctul de lucru pentru restaurant. Este acelasi ca si sediul social. Care sunt demersurile necesare si ce alte avizari trebuiesc luate si ... (vezi toată discuția)
Cum declar camera pentru sediul social/spatiul de lucru din apartament? sierra sierra Vreau sa depun dosarul pentru infiintarea unui S.R.L. ca asociat unic, cu obiect de activitate fabricarea si comercializarea bijuteriilor din metale pretioase, ... (vezi toată discuția)
Contract comodat mihapink mihapink Buna ziua, Am inceput demersul de inregistrare a unui SRL- D. Sunt in punctul in care trebuie sa duc un contract de comodat la Directia Finantelor (cel ... (vezi toată discuția)