Doresc sa infintez un SRL in curand cu domeniul de activitate creare soft, internet.etc
Locuiesc intr-un etaj dintr-o casa cu 2 etaje (intrari separate pt fiecare etaj). Fiecare etaj e dat spre inchirierere separat dar casa e aceluiasi proprietar.
Acceptul proprietarului in principiu il am.
Intrebarea mea este daca vine cineva sa verifice locuinta efectiv (sa intre). Teoretic voi declara ca sediu camera de zi (care e si bucatarie - si tot ce presupune asta (magneti pe frigider etc). La o adica oricine isi da seama ca in acea casa se locuieste zi de zi.
Pot folosi ca sediu social acea camera? Punctul de lucru va fi la biroul unei alte companii.
puteti folosi doar ca sediu social acea camera (doar ptr domiciliul fiscal si pentru corespondenta) iar activitatea sa nu vi-o desfasurati in acea locatie. puteti fi controlat indiferent de ce declarati (ca desfasurati activitate sau nu la sediu).
Contract comodat
mihapink
Buna ziua,
Am inceput demersul de inregistrare a unui SRL- D. Sunt in punctul in care trebuie sa duc un contract de comodat la Directia Finantelor (cel ... (vezi toată discuția)