Vreau sa depun dosarul pentru infiintarea unui S.R.L. ca asociat unic, cu obiect de activitate fabricarea si comercializarea bijuteriilor din metale pretioase, avand sediul social si punctul de lucru in apartamentul parintilor mei, unde locuiesc doar eu.
Am obtinut acordul vecinilor si asociatiei de proprietari din bloc. Acum incerc sa modific contractul de comodat dintre mine si tatal meu, ca sa specific spatiul exact unde imi voi desfasura activitatea in apartament. Initial trecusem tot apartamentul dar eu am nevoie de un spatiu de 2mp ca sa fac bijuteriile si am aflat ca se poate declara doar o camera ca spatiu de lucru.
Am inteles si ca trebuie declarata o camera delimitata de restul spatiului, adica nu pot scrie ca folosesc 2mp. Cea mai mica camera din apartament cred ca este baia. (Camara banuiesc ca nu poate fi spatiu de lucru.) Cum scriu chestia asta in contractul de comodat? Am vazut in unele exemple pe forumuri, ca fiecare camera are un numar - 0,1,2 etc. Ce numar are baia, bucataria?