corect iar aceasta ordonanta spune ca intra in ziua de 21.12.2020 la ora 00:00 nu pe 20.12.2020 ora 00:00. Pe sie-ul guvernamental al angliei este punctat corect ca intra in vigoare din 20.12.2020 ora 00:00 nu 21.12.2020 ora 00:00 ca statul roman...atunci cum este corect ?
Buna ziua,
am venit din anglia pe data de 21.12.2020 si am fost pus in carantina desi hotararea nr 61 din 20.12.2020 spune clar ca sistemul de carantina intra in vigoare din 21.12.2020 ora 00:00.
Din punct de vedere legal nu cred ca ar trebui sa stau in carantina asta binenteles daca nu ma insel. Practic sistemul de carantina intra dupa ora 00:00.
Imi puteti spune daca ar trebui sa respect aceasta carantina sau nu se aplica in cazul meu.
Va multumesc anticipat.
salutare. in urma cu 3 luni si ceva mi-am depus dosarul pentru schimbarea permisului de conducere pe motivul ca acesta imi expirasera, tin sa mentionez ca acesta a fost preschimbat in italia. Mi sa spus ca dureaza undeva la o luna maxim o luna jumate, chiar adca nu am fost de acord cu acest lucru mam conformat, dar uite ca stau deja de 3 luni si ceva si nu sa rezolvat nimic.Nu mi sa oferit nici macar o dovada de circulatie in tot acest timp.am fost in nenumarate randuri la ei, acestia spunandumi ca nu se poate face nimic deoarece asteapta raspunsul din italia.mi se pare inadmisibil ca dreptul de circulatie pe care lam obtinut prin examen atat scris cat si practic sa-mi fie suspendat #-o #-o .Ce se poate face?
va multumesc!!!