avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permisul de conducere expirat, eliberat in italia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permisul de conducere expirat, eliberat in italia

salutare. in urma cu 3 luni si ceva mi-am depus dosarul pentru schimbarea permisului de conducere pe motivul ca acesta imi expirasera, tin sa mentionez ca acesta a fost preschimbat in italia. Mi sa spus ca dureaza undeva la o luna maxim o luna jumate, chiar adca nu am fost de acord cu acest lucru mam conformat, dar uite ca stau deja de 3 luni si ceva si nu sa rezolvat nimic.Nu mi sa oferit nici macar o dovada de circulatie in tot acest timp.am fost in nenumarate randuri la ei, acestia spunandumi ca nu se poate face nimic deoarece asteapta raspunsul din italia.mi se pare inadmisibil ca dreptul de circulatie pe care lam obtinut prin examen atat scris cat si practic sa-mi fie suspendat #-o #-o .Ce se poate face?
va multumesc!!!

Alte discuții în legătură

Dovadă în loc de permis mario821 mario821 sa traiti.am o problema si nu o scot la cap.am permis de rominia de 13.acum 10 lam schimbat in it.acum mia expirat si am mers sa il schimb la pitesti acolo ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! mi-am schimbat permisul românesc în permis italienesc. ... Utilizator 6.0 Utilizator 6.0 Bună ziua! Mi-am schimbat permisul românesc în permis italienesc. În vara am vrut să obțin și categoria A, dar îmi trebuia permis românesc. Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! - pierdere in romania permis auto italian andreilucian30 andreilucian30 Va rog sa ma ajutati, am pierdut permisul auto de Italia (am luat examenul auto acolo), eu nu mai locuiesc de 2 ani in Italia. Acum sunt in Romania si nu stiu ... (vezi toată discuția)