Multumesc de raspuns, insa eu credeam ca are importanta daca a fost legal sau nu pentru ca in caz ca folosesc o cale de atac extraordinara o pot face invocand faptul ca acest complet nu a fost alcatuit in mod legal !
Buna seara !
Numele meu este Denisa !
Am avut un proces cu Compania la care am lucrat pana in 2013.
Procesul l-am castigat pe fond dar l-am pierdut la Curtea de Apel.
Nu mai am nocio cale de atac ordinara ci doar cele extraordinare.
As fi recunoscatoare daca m-ati putea lamuri in sensul daca se merita sa apelez
la asa ceva si daca am vreo sansa de castig.
La Apel procesul a fost de doua ori repus pe rol pentrul conflict de divergenta intre cei doi judecatori. La prima repunere pe rol s-a prezentat in sala un al treilea judecator. La sedinta de incheiere din ziua respectiva un judecator s-a abtinut (banuiesc ca cel care a venit ultimul). Conform incheierii de sedinta, cu majoritate de voturi si fara cale de atac i s-a respins cererea de abtinere.
Totusi dosarul s-a repus iar pe rol unde la urmatorul termen a venit iar un al treilea judecator (altul decat cel prezent la termenul anterior) care se pare ca a fost impotriva mea (admitand apelul Companiei), decizia finala fiind 2 la 1.
Intrebare este urmatoarea : Este legal ce s-a intamplat ? Adica un judecator care s-a abtinut si i s-a respins cererea de abtinere poate fi inlocuit ulterior de altul ? Nu era obligat acest judecator sa ia o decizie ?
Inca astept motivarea instantei in zilele ce urmeaza insa as dori sa stiu daca este aceasta o incalcare a regulamentului Curtii de Apel ?
Va multumesc anticipat si sper sa i-mi puteti acorda un raspuns !