avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Activitate mira78

Activitate mira78

Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema. De mai bine de un an sotul meu are o problema grava de sanatate. Sotul este proprietarul unui apartament cumparat pe credit in anul 2007. Din anul 2010 eu l-am girat si platesc ca girant creditul, pentru ca el a avut niste probleme cu banca. Insa nu am drept de proprietate. Ulterior anului 2010 ne-am casatorit, dar apartamentul este un bun propriu al sotului de dinainte de casatorie. Ce se va intampla cu acest apartament in cazul decesului sotului meu? tinand cont ca el are dintr-o casatorie anterioara doi copii si a lasat proprietatea unui alt apartament primei sotii, el ramanand in urma divortului cu creditul aferent acestuia, credit pe care il platim si la momentul de fata.... Exista riscul de a fi data afara din locuinta de mostenitorii lui si a ramane cu creditul? Ce parte imi revine ca sotie supravietuitoare? Ce document ar trebui sa faca sotul meu pentru a ramane in cazul decesului in apartamentul la plata caruia am contribuit din 2010, neavand alta locuinta si fiind singura din familie care il sustine si la greu? Multumesc!