Buna seara.
Doresc sa stiu daca mama mea, nascuta la data de 02.10.1956, cu o vechime de munca efectiva de 18 ani si 6 luni poate sabeneficieze de pensie incepînd cu anul 2016.
Mentionez ca a nascut si crescut 4 copii, în prezent fiind salariata.
multumesc
Buna seara.
In primul rind trebuie sa ai un exemplar al PV de interventie in care semneaza propietarul, politistul, martorul si pompierul care conduce interventia. Pompierii dupa finalizarea interventiei trec numai CAUZA PROBABILA. Trebuie sa faci o cerere la ISU prin care sa soliciti o comisie pentru determinarea CAUZEI EXACTE de incendiu, fiindu-ti necesara in relatia cu firma de asigurari. Mentioneaza ca spatiul este sigilat si de catre cine. ISU este obligat sa dea curs cererii.
Buna ziua. Am rugamintea a ma indruma in vederea unor compensari dupa cum urmeaza:
Firma A (din Franta) are datorii la firma B (Romania) care are datorii la forma C (din Romania). Din contul firmei A s-au facut plati catre firma C, deoarece firma A avea datorii la firma B care avea datorii la firma C.
Datoriile sunt mai mari de 10000 lei si de 30 zile.
Se pot stinge aceste datorii printr-un PV de compensare și daca da, ce tip de PV se folosesc.
Eu reprezint firma B