avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters378254

Activitate ContSters378254

Discuție 2 intrebari
1. Intrare in pensie la 01.09 2015
Daca un proaspat pensionar constata ca nu i s-a calculat pensia corect, Decizia vine acasa la 1 nov. si pe 3 nov cere RECALCULARE nu contestatie cum prea distinsa d-na director insista sa fac, ca sa nu le fie prea mare deranjul, este posibil sa i se spuna ca e gresit?? Si mai ales, atitudinea, tonul.
Repet, tonul volant, SCRIPTA - adica gresala voastra manent.
Am lasat cerere pt. RECALCULARE a superficialitatii de care dau dovada, s-a recalculat, s-a emis decizia nr.2. in data de 16 nov.

2. Am fost ASIGURATA ca intra in plata din decembrie, dar nu voi primi nici in ianuarie din 2 motive (pe data de 12.ian.iar am semnat condica acolo la pensii, drept pentru care cer salariu) :P

nr.1 - eu primesc banii in cont pe card, ceea ce contravine cu recalcularea rapida dupa cum mi s-a spus verbal - pentru ca mi se refuza categoric un raspuns scris

nr.2.- ei acum calculeaza marirea pensiei si nu pot recalcula de 2 ori la mine.

Intrebare care se deduce firesc:

marirea la ce decizie se face, daca eu am 2 decizii, la prima, sau la ultima???
Sunt deja 5 greseli semnalate de mine din decembrie pana ieri, 12 ianuarie 2016.

Motivat de cele de mai sus, eu traiesc in stress, ma consider constant discriminata, pe un alt forum, am mai postat una din greseli lor cu consecinta asupra mea. Zilnic voi arata cum mi se greseste. Va rog respectuos un raspuns, ca sa il iau, sa il listez, si poate am si eu dreptul la o pensie corecta, adica recorectata de mine, muncita a doua oara de mine!
buna ziua

Astazi m-am inregistrat pe acest forum de discutii, dupa ce am "purtat discutii aprinse" (la casa de pensii) legate de modalitatea de atribuire a cupoanelor de calatorie CFR.

INTREBARE: un pensionar intrat in pensie incepand cu data de 01.09.2015 are dreptul la cupoane de calatorie CFR incepand cu data de
- 01.09.2015 adica pe 4 luni
- doar pe trimestrul al IV-lea adica octombrie, noiembrie, decembrie - adica pe trei luni
- numai de la anul urmator - adica din 2016

poveste adevarata ca sa va distrati, caci nesimtirea prostia si indolenta vad ca e un sport in floare
mie nu mi s-au acordat deloc aceste bilete de calatorie, asa ca am luat problema la propriu "in mana" si vazand prostia si ingamfarea angajatelor le-am punctat acolo cateva pe un ton moale, si cand am vazut ca persista, si insista.....am dat-o pe tiganeste.
Cum este posibil ca toti cei din septembrie in pensie, sa primeasca aceste cupoane, eu nu?
Ca har, ca mar, ca imi face mie favor, ca mi le tipareste mie in moid expres. Lasa mai ca dau eu poalele peste cap, si va favorizez eu ! Tot expres, ca s-au mutat cocalarii la acordat
cupoane CFR la modul preferential! Din septembrie pana acum 5 greseli DIFERITE, toate in dreptul meu, semnalate de mine, si talpi de spinare din partea mea, care de abia merg de dureri de mijloc.
Imi fac ei mie favor, ai???
I N C O M P E T E N T A