Buna ziua, am si eu o intrebare legata de stimulentul de insertie acordat de stat, daca poate cineva sa imi raspunda. Am auzit ca se acorda un stimuent de 600 lei pana copilul implineste varsta de 3 ani, daca te intorci la serviciu cu cel puitin 61 de zile inainte ca copilul sa implineasca varsta de 2 ani. Este adevarat? Stiu ca stimulentul este de 500 lei si se acorda pana la implinirea de 2 ani a copilului.
Va multumesc din suflet pentru ca m-ati lamurit. O sa sun la AJPIS ILFOV sa ii spun doamnei sa mai citeasca legile, o doamna tare amabila, nu stia cum sa ma expedieze mai repede,,abia se raspunde la telefon cand suni acolo iar cand in sfarsit se gandeste sa raspunda cineva au un chef sa te lamureasca de nici nu va inchipuiti, zici ca le dai cu ceva in cap , asa chef au de lamuriri..Sa aveti o zi placuta in continuare.
Eu am sunat la agentia pentru plati si prestatii sociale ilfov ( eu locuiesc in judetul ilfov) ca sa intreb acolo daca beneficiez de acest stimulent iar doamna care mi-a raspuns mi-a spus ca nu beneficiez deoarece am bifat 2 ani si ca nu se poate modifica.
Buna ziua,in prezent ma aflu in cic.Pe actele depuse la agentia pt. prestatii si plati sociale am bifat ca stau 2 ani acasa in cic dar ma gandesc sa ma intorc mai devreme la serviciu. Copilul implineste 2 ani pe data de 20 noiembrie2016. Stiu ca statul acorda o suma de 500 lei daca te intorci mai devreme la servici, Intrebarea mea este daca beneficiez de cei 500 lei acordati de catre stat daca eu am bifat ca stau 2 ani acasa? Va multumesc. Astept raspuns.