Salut am si eu o intrebare ... am avut un accident fara victime neacordare de prioritate+tamponare in 26.09.2014 , am avut dovada cam 7 luni de zile pana sa inchis dosarul si mi-a dat clasat.. mi-am ridicat permisul deabea in iulie 2015 pt ca am fost plecat din tara , si dupa doar 3 luni pe data de 25.10.15 am facut al doilea accident tot la fel neacordare d prioritate + tamponare mi-a dat dovada doar 15 zile acum.. si mi-a luat permisul 60 de zile cu drept de reexaminare .. habar nu aveam ca ma pot duce sa dau examenul , cineva mi-a spus ca daca am facut 2 accidente intr-un an nu pot da examenul . M-am dus pe data de 10 decembrie sa-mi ridic permisul si doamna de la permise mi-a spus ca sa intampinat o eroare mi-a dat o lege s-o citesc , ca in curs de 6 luni dupa ce am luat permisul inapoi nu aveam voie sa fac nici o infractiune si trecuse doar 3 luni.. si mi-a mai prelungit inca 30 de zile spunandu-mi sa vin in ianuarie sa-l ridic... ma duc in ianuarie 2016 , o alta doamna imi spune ca n-are cum sa-mi dea permisul ca incalca legea.. ca nu am sustinut examenul .. si mi-a prelungit inca 30 de zile.. este normal ? 4 luni .. adica eroare a fost ca trebuia sa-mi suspende din prima 90 de zile + 1 luna ca am comis o alta infractiune si timp de 6luni trebuie sa nu fac de la restituirea permisului.. sunt putin nedumerit..