avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Salut am si eu o intrebare ... am avut un accident fara victime neacordare de prioritate+tamponare in 26.09.2014 , am avut dovada cam 7 luni de zile pana sa inchis dosarul si mi-a dat clasat.. mi-am ridicat permisul deabea in iulie 2015 pt ca am fost plecat din tara , si dupa doar 3 luni pe data de 25.10.15 am facut al doilea accident tot la fel neacordare d prioritate + tamponare mi-a dat dovada doar 15 zile acum.. si mi-a luat permisul 60 de zile cu drept de reexaminare .. habar nu aveam ca ma pot duce sa dau examenul , cineva mi-a spus ca daca am facut 2 accidente intr-un an nu pot da examenul . M-am dus pe data de 10 decembrie sa-mi ridic permisul si doamna de la permise mi-a spus ca sa intampinat o eroare mi-a dat o lege s-o citesc , ca in curs de 6 luni dupa ce am luat permisul inapoi nu aveam voie sa fac nici o infractiune si trecuse doar 3 luni.. si mi-a mai prelungit inca 30 de zile spunandu-mi sa vin in ianuarie sa-l ridic... ma duc in ianuarie 2016 , o alta doamna imi spune ca n-are cum sa-mi dea permisul ca incalca legea.. ca nu am sustinut examenul .. si mi-a prelungit inca 30 de zile.. este normal ? 4 luni .. adica eroare a fost ca trebuia sa-mi suspende din prima 90 de zile + 1 luna ca am comis o alta infractiune si timp de 6luni trebuie sa nu fac de la restituirea permisului.. sunt putin nedumerit..

Alte discuții în legătură

Permis conducere pete_doc pete_doc mi s-a ridicat permisul de conducere pe o perioada de 60 de zile pentru neacordare de prioritate. dupa 60 de zile trebuie sa dau examinare pentru a reintra in ... (vezi toată discuția)
Cazul anului , nimeni de la udriste nu stie sa dea un raspuns bbclaudiu bbclaudiu Salut, Sa va spun in 2 cuvinte cum este cazul meu. In noiembrie am avut un accident pentru neacordare de prioritate (a intrat cineva in mine) vinovat fiind ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere 30 zile niroz niroz Buna seara! Politia mi-a suspendat permisul 30 de zile pt.- neacordare prioritate la trecerea de pietoni-asta a fost in data de 02.04.2012.Am primit amenda ... (vezi toată discuția)