In momentul angajarii oferta angajatorului specifica faptul ca dupa 3 luni voi avea salariul marit. La data de 1 Octombrie am semnat un act aditional ce prevede acest lucru insa dupa o discutie avuta cu sefa mea directa am fost instiintat ca marirea respectiva nu se mai aplica (fara a semna o dispozitie de anulare a actului aditional semnat la 1 Octombrie) pe motive de performanta.
Cei de la HR mi-au spus ca ei au rupt (fizic) actul aditional si asta as putea sa fac si eu deoarece marirea nu se mai aplica.
In aceasta situatie salariul meu pe luna Octombrie ar trebui sa fie cel specificat in actual aditional, avand in vedere ca nu am semnat nimic in ideea anularii actului aditional?
Multumesc anticipat!
Multumesc frumos pentru raspuns, insa nu stiu exact cum functioneaza treaba asta cu cota-parte.
Mai ales ca in cazul unui credit Prima Casa, banca detine 50% din imobil.
In perioada urmatoare doresc sa achizitionez un apartament prin programul Prima Casa insa in momentul de fata stau in concubinaj cu logodnica si urmeaza sa facem nunta in mai.
Intrebarea pe care v-o adresez este daca o pot adauga si pe ea ca si coproprietar al apartamentului, inainte sau dupa nunta.