avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anulare act aditional de catre angajator fara acceptul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anulare act aditional de catre angajator fara acceptul angajatului

Buna ziua,

In momentul angajarii oferta angajatorului specifica faptul ca dupa 3 luni voi avea salariul marit. La data de 1 Octombrie am semnat un act aditional ce prevede acest lucru insa dupa o discutie avuta cu sefa mea directa am fost instiintat ca marirea respectiva nu se mai aplica (fara a semna o dispozitie de anulare a actului aditional semnat la 1 Octombrie) pe motive de performanta.
Cei de la HR mi-au spus ca ei au rupt (fizic) actul aditional si asta as putea sa fac si eu deoarece marirea nu se mai aplica.
In aceasta situatie salariul meu pe luna Octombrie ar trebui sa fie cel specificat in actual aditional, avand in vedere ca nu am semnat nimic in ideea anularii actului aditional?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 30 Octombrie 2017
Bogdan198721, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bogdan198721 , utilizator 16:12, 30 Octombrie 2017
In speta, salariul dvs. pe luna Octombrie trebuie sa fie cel specificat in actul aditional.

Dvs detineti in exemplar de pe acel act?
Da, semnat de ambele parti.
Atunci , salariul dvs. pe luna Octombrie trebuie sa fie cel specificat in actul aditional.

In situatia in care vi se va plati alt salariu, atunci puteti sesiza ITM-ul si /sau promova o actiune in instant sau apela la mediere.
Ultima modificare: Luni, 30 Octombrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc mult pentru informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma simt pacalit de companie Ciprian_C Ciprian_C Toata stima, Acum o saptamana doua am fost instiintat ca am sa iau o anume leafa (marire de salar in urma a ceea ce am facut in acest an fiscal) incepand cu ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii, probleme intre angajat si angajator mihaela1234 mihaela1234 Buna ziua, cazul meu este urmatorul : m-am angajat cu data de 01.07.2009 pe baza unei oferte de munca care cuprindea un salariu de 800 ron net primele 2 luni ... (vezi toată discuția)
Marire de salariu -demisie carollina82 carollina82 Buna ziua, Va solicit atentia cu urmatoarea situatie: pe data de 24.06.2009 am fost instiintata pe emailul intern de catre superiorul meu ca incepand cu ... (vezi toată discuția)