avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ma simt pacalit de companie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ma simt pacalit de companie

Toata stima,

Acum o saptamana doua am fost instiintat ca am sa iau o anume leafa (marire de salar in urma a ceea ce am facut in acest an fiscal) incepand cu data de 01.10.2013 semnat de HR si de superiorul comapiei... iar azi am fost chemat sa semnez acest act printr-un email in care mi se spunea ca marirea va incepe din data de 01.12.2013. Am fost si am semnat pentru ca eram ferm convins ca imi va da leafa incepand cu 01.10. ... presupuneam ca acel 01.12 e doar data in care compania va schimba totul in acte ...
Intrebare: pot contesta semnatura mea legal (in baza carui aricol) in fata sefului cel mare?

Multumesc de raspuns
Ultima modificare: Miercuri, 18 Decembrie 2013
Ciprian_C, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:24, 18 Decembrie 2013
Nu exista asa ceva, dvs ati semnat de bunavoie. Inainte de a semna trebuia sa cititi ce semnati.
Aveti cate un exemplar de pe actele aditionale?
Da, am atat instiintarea cat si actul aditional semnat
Daca actul aditional este semnat de ambele parti , el isi va produce efectele de la data mentionata in acesta.

In caz contrar, puteti apela la institutiile abilitate pentru a vi se acorda drepturile respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare act aditional de catre angajator fara acceptul angajatului Bogdan198721 Bogdan198721 Buna ziua, In momentul angajarii oferta angajatorului specifica faptul ca dupa 3 luni voi avea salariul marit. La data de 1 Octombrie am semnat un act ... (vezi toată discuția)
Marire de salariu -demisie carollina82 carollina82 Buna ziua, Va solicit atentia cu urmatoarea situatie: pe data de 24.06.2009 am fost instiintata pe emailul intern de catre superiorul meu ca incepand cu ... (vezi toată discuția)
Prelungire a contractului de munca Begut Begut Bună ziua La data de 1 octombrie mi a expirat contractul de munca (pe o perioada de 3 luni determinat). Mi s a comunicat ulterior ca acest contract a fost ... (vezi toată discuția)