avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire a contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire a contractului de munca

Bună ziua

La data de 1 octombrie mi a expirat contractul de munca (pe o perioada de 3 luni determinat). Mi s a comunicat ulterior ca acest contract a fost prelungit pe o perioada de încă 3 luni pana la finalul lunii decembrie. Nici pana în ziua de astăzi eu nu am semnat nicio prelungire de contract. Cum pot proceda din punct de vedere legal și cât se corect este cum procedează angajatorul. Când întreb despre semnarea prelungirii se da din umeri și mi se spune ca nu vine de la HR. Pai de 3 luni se chinuie sa îmi dea o. Foaie sa o semnez?
Ce pot face face din punct de vedere legal eu?

Mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:02, 12 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati in scris sa va elibereze un exemplar de pe actul aditional de prelungire a duratei c.i.m.

In caz contrar, sesizati ITM-ul.
Am primit un exemplar abia acum,
astăzi și nu apare pe exemplar data la care eu semnez contractul.

Este normal aceat lucru?

Cornel Vasile a scris:

Solicitati in scris sa va elibereze un exemplar de pe actul aditional de prelungire a duratei c.i.m.

In caz contrar, sesizati ITM-ul.

Pe actul aditional, trebuie sa se mentioneze data cand a fost incheiat si data de la care produce efecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost concediat pe baza unui act adițional la contractul de muncă nesemnat de mine. cum pot obține anularea deciziei de concediere? Diana Elena Fontu Diana Elena Fontu Bună ziua! Am lucrat 3 luni cu cim semnat. Apoi, nu am mai semnat nimic dar am continuat să lucrez o lună. La HR, au înregistrat la Revisal un act ... (vezi toată discuția)
Extindere contract de munca pe o perioada determinata adibe adibe Buna ziua, In cazul extinderii contractului de munca pe perioada determinata folosind act aditional la acel contract, acel act aditional se considera un ... (vezi toată discuția)
Act aditional cim nesemnat adionitaa adionitaa Buna ziua, Avand in vedere ca am avut un CIM pe perioada determinata , iar dupa expirarea acestuia, nu am mai semnat niciun act aditional de prelungire, dar ... (vezi toată discuția)