avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Activitate mihaelaghermanescu

Activitate mihaelaghermanescu

Răspuns la discuția intrebare- încredințare minori
Multumesc pt raspuns . O zi buna .
Răspuns la discuția intrebare- încredințare minori
Copii au ceva probleme de sanatate si nu pot actiona in nici un fele fara mama , care nu i la dispozitia mea cand am nevoie sau cand este necesar . Si apoi " formele oficiale " nu ma intereseaza nu vreau un castig de pe urma lor ci vreau sa i pot ajuta in mod concret si pt asta vreau sa stiu exact unde trebuie sa merge sa spunem intentia noastra .
Răspuns la discuția intrebare- încredințare minori
Mama copilor nu are o locuinta proprie, are 2 copii { 8 ani si 10 ani } iar al trei lea este "pe drum" , pt cei 2 copii nu s au gasit tati , dar se pare ca acest al trei lea copil va fi recunoscut de un cioban cu care mama sta in concubinaj , locuinta lor este la stana . Mama copiilor are o viza de flotant la o batrana care nu are nici o legatura de rudenie cu aceasta si tot acolo locuiesc si copii, de grija copiilor se ocupa batrana , diminetile sunt la scoala iar 3 sau 4 , 5 ore sunt la mine dupa ce vin de la scoala .Mama copiilor a fost crescut la casa de copiii si din acest motiv nu vrea ca copii sa fie incredintati statului sub nici o forma {plasament sau adoptie} ci am dori sa stim daca exista o posibilitatate sa nii incredinteze noua pt a i ingriji . Isi doreste sa fie cat mai aproape de copii !?!
Am o prietena care ar dori sa mi incredinteze mie cei 2 copii ai ei . Sub ce forma o putem face si ce conditii trebuie sa indeplinim amandoua? Mentionez ca ea nu vrea sa ii dea spre adoptie .