Daca in urma luarii unui credit care nu a fost rambursat la timp sau instituit si dobânzi si penalitati si pentru care s-a ajuns în executare. Cheltuielile de executare au fost de 10% din valoarea creantei + acele dobanzi si penalizări. Între timp sa achitat creditul si sa renuntat la acele din dobânzi penalizatoare. Executorul în baza adresei de renuntare trebuie sa isi revizuiască cheltuielile de executare? Daca da, exista vreun temei legal pentru aceasta? Sau ce se poate face pentru a se întocmi corect aceste cheltuieli de executare?
demararea procedurilor au fost incepute anul trecut sept.2017 si intr-adevar sc este micro.
daca se declara ca sc nu dispune de lichiditati si cu soldul ct.455 se acopera pierderea nu este ok?
din cate stiu imp.de lichidare este 10% - acesta nu se aplica doar la rezerve 1061? daca se renunta la datorie?
Buna ziua,
va rog sa-mi spune-ti cu ce cota se for refactura cheltuielile de decontare efectuate in numele altei societatii pentru care noi am platit cu cota 24%.
multumesc
cu ce cota de tva se refactureaza serviciile prestante in numele unei societatii si achitate de catre societatea noastra in 2015, care uremeaza sa se deconteze in 2016?
multumesc