avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cheltuieli de executare
Discuție deschisă în Executare silită

Cheltuieli de executare

Daca in urma luarii unui credit care nu a fost rambursat la timp sau instituit si dobânzi si penalitati si pentru care s-a ajuns în executare. Cheltuielile de executare au fost de 10% din valoarea creantei + acele dobanzi si penalizări. Între timp sa achitat creditul si sa renuntat la acele din dobânzi penalizatoare. Executorul în baza adresei de renuntare trebuie sa isi revizuiască cheltuielile de executare? Daca da, exista vreun temei legal pentru aceasta? Sau ce se poate face pentru a se întocmi corect aceste cheltuieli de executare?

Alte discuții în legătură

Dobanzi penalizatoare la un credit poprit adrianvasile1987 adrianvasile1987 Buna ziua, Pe scurt vreau sa intreb daca se pot adauga dobanzi penalizatoare la un credit neplatit, executat silit si cu poprire. Situatia mea e asa: ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea sentintei civile definitive de catre otp bank galcsb galcsb Buna ziua.Am sentinta definitiva impotriva OTP Bankdin data de 06.04.2016,prin care trebuia sa-mi transfere o suma destul de mare in CHF in contul meu cu ... (vezi toată discuția)
Datorie banca cedata unei firme de recuperari creante ioana_popescu ioana_popescu buna ziua, problema mea sta in felul urmator. in urma cu mai multi ani, vreo 7, am facut un credit la o banca la care am facut plata unor rate dupa care nu ... (vezi toată discuția)