avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Activitate danenu

Activitate danenu

Răspuns la discuția intabulalare dezavantajoasa?

va rog multtt! In baza carui act pot incepe o actiune de granituire?dupa efecurea cadastrului ? care este practic momentul sau actul in baza caruia pot introduce actiunea in instanta? cat de mult conteaza faptul ca si vecina are suprafata mai mica decat in actul de proprietate

Cu respect,va rog sa ma ajutati!Gardul vecinei ,cu bunavoinita mea, verbala,este pe proprietatea mea de muti ani.Intentionez cadastru si intabulare insa,cu certitudine, suprafata reala va fi cu mult mai mica decat in actul de proprietate,asa ca, doresc o intabulare pe ce am in actul de proprietate. Intrebarea este :care sunt pasii pentru a intra in posesia proprietatii mele ,,de peste gard'',fiindca vecina nu mai recunoaste binele facut si sustine ca si ea ara suprafata mai mica decat in actul de proprietate (gardul actual permite masuratori dezavantajoase pt mine la efectuarea cadastrului,iar daca diferenta in minus nu va depasi acel 2% ,intabularea se va face automat iar eu voi ramane fara acea suprafata pt totdeauna?).

In baza carui act pot incepe actiunea de granituire?dupa efecurea cadastrului ? care este practic momentul sau actul in baza caruia pot introduce actiunea in instanta? cat de mult conteaza faptul ca si vecina are suprafata mai mica decat in actul de proprietate(nu are cadastru in momentul de fata)
Cu repect,va rog!Gardul vecinei ,cu bunavoinita mea, verbala,este pe proprietatea mea de muti ani.Intentionez cadastru si intabulare insa,cu certitudine, suprafata reala va fi cu mult mai mica decat in actul de proprietate,asa ca, doresc o intabulare pe ce am in actul de proprietate. Intrebarea este :care sunt pasii pentru a intra in posesia proprietatii de peste gard,fiindca vecina nu mai recunoaste binele facut si sustine ca si ea ara suprafata mai mica decat in actul de proprietate (gardul actual permite masuratori dezavantajoase pt mine la efectuarea cadastrului,iar daca diferenta in minus nu depaseste acel 2% ,intabularea se va face automat iar eu voi ramane fara acea suprafata pt totdeauna).