avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Activitate flancfuster

Activitate flancfuster

Răspuns la discuția Inselaciune sait anunturi Italia
Suma este considerabila, 2500 Eur.
Răspuns la discuția Inselaciune sait anunturi Italia
Dupa nume pare italian. Toata comunicarea s-a facut in limba engleza. O accepta Politia?
Răspuns la discuția Inselaciune sait anunturi Italia
Multumesc pentru raspuns. Plata s-a efectuat prin virament bancar (catre IBAN, Nume, Adresa...). Plangearea penala unde trebuie sa o fac? La noi in tara? La politie? (este pentru prima ora cand ma lovesc de acest lucru). Am pastrat toate emailurile, confirmarile tranzactiei.
Buna ziua,
Acum trei saptamani am gasit pe un sait de anunturi din Italia un echipmanet electronic dorit de mine. Dupa mai multe conversatii despre echipament pe e-mail cu ofertantul, am decis sa-i platesc prin tranfer bancar online suma de bani ceruta in contul specificat de el (include Nume, Adresa, etc...). Vanzatorul a spus ca va livra pacheul prin curier rapid (gen DHL, UPS...). In email a specificat ca a fost livrat pe data de 27-Iulie-2017. Pachetul nu a fost primit (probabil nici trimis), iar vanzatorul nu mai raspunde la emailuri. Cum ar trebui sa procedez pentru a imi recupera prejudiciul? Unde pot face plangere pentru inselaciune?
Răspuns la discuția Impozit pe salariu - Marinar
Extras din "Norme de aplicare a noului Cod Fiscal" Capitolul 3 Sectiunea 1
"În aplicarea prevederilor art. 76 alin. (4) lit. o) din Codul fiscal, veniturile din activități dependente desfășurate în străinătate și plătite de un angajator nerezident nu sunt impozabile și nu se declară în România potrivit prevederilor Codului fiscal."

Nu sunt specialist, dar acest paragraf spune ca nu trebuie sa declar nimic.
Pareri?
Buna ziua,

Ma poate lamuri cineva daca, conform noul cod fiscal se plateste impozit pe salariu de marinar (la companie straina). Din cate stiu companie se afla intr-o tara unde nu se platesc taxe si impozite.

Multumesc.