Multumesc pentru raspuns!
O ultima intrebare: In cazul in care nu e o eroare la mijloc (si contributiile nu au fost platite), se pot depune declaratii rectificative? Daca da, e o perioada maxima (adica se pot depune declaratii rectificative pentru 2011-2015)?
Multumesc pentru raspuns.
Nu l-am intrebat punctual de aceasta declaratie, dar sigur raspunsul lui va fi da; a spus in nenumarate randuri ca a depus toate actele lunar, dar nu stie de ce nu sunt inregistrate la Casa de Pensii. Mentionez ca in situatia asta nu sunt doar eu, ci si alti 5-6 angajati.
In cazul in care nu e o eroare la mijloc (si contributiile nu au fost platite), se pot depune declaratii rectificative? Daca da, e o perioada maxima (adica se pot depune declaratii rectificative pentru 2011-2015)?
Si o ultima intrebare, daca la ITM mi s-a spus ca am contract din 2011, activ, asta inseamna ca am vechime de 5 ani sau vechimea e conditionata de plata contributiilor?
Multumesc!
Am o nelamurire cu privire la stagiile de cotizare la Casa de Pensii si autenticitatea contractului de munca.
Sunt angajata la o societate cu sediul in Bucuresti din 2011. Am fost la ITM in orasul in care am domiciliu, unde mi s-a spus ca am contract de munca din 2011 (de la data angajarii), cu norma intreaga, activ.
Cu toate acestea, in contul online pe care l-am facut pe site-ul Casei de Pensii pentru a vedea stagiile de cotizare, figurez doar cu 2 (doua) luni platite: mai si august 2015. Se poate sa fie o eroare la mijloc sau sunt sanse mari ca aceste contributii sa nu se fi platit (in afara celor 2 luni)?
Puteti sa imi spuneti, va rog, de ce apar doar 2 luni, daca contractul de munca este din 2011 pana in prezent (conform ITM-ului)?
Angajatorul sustine ca a platit contributiile pentru intreaga perioada lucrata si este dispus sa imi puna la dispozitie acte doveditoare in acest sens. Puteti sa imi spuneti, va rog, de ce documente e nevoie si in ce format (electronic, printat) pentru inregistrarea corecta a tuturor cotizatiilor?