avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Activitate nokia25s

Activitate nokia25s

Si daca angajatul e víctima unui abuz si nu a comis acea fapta cum se poate dovedi ca a făcut-o sau cum se poate apăra el?

Cornel Vasile a scris:

V-am explicat trebuie da existe un referat, o nota prin câte se aduce la cunoștință conducerii săvârșirea unei fapte care constituie abatere disciplinara.

Si cum daca făptuitorul solicita o dovada a abaterii? Nu trebuie întocmit un document prin care se constată oficial acea abatere?
Buna ziua !

Abaterile disciplinare se pot lua in considerare fara un proces verbal de constatare? (o dovada clara a abaterii)
O abatere disciplinara reprezinta o fapta ”comisa” ? Din cate stiam cuvantul ”comis” este folosit numai in cadrul Politiei si in terminologia de drept/juridica.

Multumesc !
Această declaratie ar putea fi usor atacată sau contestată, datorită faptului ca din ea nu reiese ceea ce trebuie sa declare solicitantul de credit.
Pentru a obţine creditul solicitantul trebuie sa se incadreze in niste condiţii de creditare, iar pentru a se incadra in acele condiţii, situaţia lui trebuie sa fie PRECISĂ: ARE sau NU ARE locuinţă.
Bancile (unele) au inteles total greşit modul de redactare al acestei declaraţii, cu toate ca pe unele modele... este scris clar: "Declaraţia va fi dată în faţa notarului (in forma autentică) si se va alege varianta care corespunde situaţiei reale a declarantului".
Buna ziua. In anumite declaratii date de parti apare urmatoarea expresie: Eu, sumbsemnatul ............ casatorit, fie nu deţin în proprietate exclusivă sau împreună cu soţia nicio locuinţă, indiferent de modul şi de momentul în care a fost dobândită, fie deţin în proprietate exclusiva sau împreună cu soţia, cel mult o locuinţă, dobandită prin orice alt mod decat prin Program, în suprafaţă utilă mai mică de 50 mp".
Lasand o asemenea afirmatie intr-o declaratie, situatia REALA a declarantului nu este confirmata, ea ramanad in "ceata", de aici rezultand o declaratie ambigua.
Ce e si mai trist... e ca tocmai juristii de la respectivele banci, indruma notarii sa elibereza asemenea acte.

Intrebarea mea este: E legal asa ceva? Nu pot aparea pe viitor probleme sau piedici datorita acestor declaratii?
Problema a mai fost discutata ..dar din partea bancilor vin tot raspunsuri la fel de ambigue....