Puteti recomanda un avocat caruia sa ii trimit motivarea si sa mi spuna daca mai e ceva de facut si onorariul?
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:
Exista caile extraordinare de atac dar acestea se exercita pentru motive strict si limitativ prevazute de lege.
Discutati cu un avocat, ii prezentati exact situatia si vedeti ce va spune.
Consider ca am fost condamnata pe nedrept si nici in motivare nu spune mare lucru. Am facut niste denunturi la Bucuresti privind un procuror din Galati si denunturile au ajuns chiar la acel procuror. Am fost chemata sa dau declaratie,iar a 2 zi dupa declaratie am fost amenintata cu moartea daca nu imi retrag declaratiile. Eu nu sunt in Ro si doresc sa gasesc o forma de atac pentru a mi demonstra nevinovatia si a mi se face dreptate. Multumesc!
Buna seara. Am introdus in firma doi administratori care lucreaza pe spatiul amenajat de mine. Eu nu sunt in tara si nu pot veni in Ro. Vreau sa inchid firma si sa imi recuperez garantia. Directiunea de la mall nu imi restituie suma de bani depusa deoarece aceste 2 persoane nu au bani sa depuna banii. Nu vor sa dea stampila si sa predea casa de marcat de la spatiul pe care l detineam. Ce pot face ca sa inchid firma si sa mi capat garantia? Multumesc!