avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere firma si punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere firma si punct de lucru

Buna seara. Am introdus in firma doi administratori care lucreaza pe spatiul amenajat de mine. Eu nu sunt in tara si nu pot veni in Ro. Vreau sa inchid firma si sa imi recuperez garantia. Directiunea de la mall nu imi restituie suma de bani depusa deoarece aceste 2 persoane nu au bani sa depuna banii. Nu vor sa dea stampila si sa predea casa de marcat de la spatiul pe care l detineam. Ce pot face ca sa inchid firma si sa mi capat garantia? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Recuperare garantie chirie paundenis86 paundenis86 Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: am o sala de aerobic intr-o cladire in bucuresti, insa la sfarsitul lunii inchid sala si o sa eliberez spatiul. ... (vezi toată discuția)
Polița de răspundere civilă profesională pentru administratorul asociației de proprietari: cum se procedează când asociația e administrată de o firmă? gera905 gera905 Buna ziua. Blocul nostru este administrat de o S.C. de administrare in domeniu. Reprezentantul legal al acesteia are deschis cont bancar de garantie in ... (vezi toată discuția)
Executare silita- firma care nu are bunuri stefania_ stefania_ Buna ziua. Cazul meu este urmatorul: Sunt asociat unic si administrator la o firma care nu functioneaza din februarie 2009, au fost depuse insa lunar ... (vezi toată discuția)