Salutare as avea si eu nevoie de un raspuns. In urma cu un an de zile am lucrat ca sofer de tir pentru o firma din danemarca care isi avea sediul si in romania. Printr-un coleg cu care lucrasem la o alta firma si care lucra la aceasta firma am ajuns si eu . am ajuns la locul de munca am fost la birou am luat cheile de la camion toate bune si frumoase.luni am plecat in cursa , am fost am descarcat am venit inapoi s-a semnez contractu de munca insa ei nu miau dat niciun contract ducanduma cu zaharelu ca dute incarca iar si peurma vb . am fost am incarcat si m-am trezit ca imi zice sa ma duc sa descarc in italia sa descarc .am intrebat iar de contract la care ei miau spus ca o sa imi faca cand vin din cursa . am plecat in it am descarcat si cand eram in pauza imi suna telefonu spunandumi sa ma duc sa incarc si sa pun magnetu pe cutie. Am refuzat si a doua zi am lasat camionul intr-o benzinarie si m-am urcat in autobuz si am plecat la aeroport.acum mia venit acasa o instiintare sa ma prezint la politie ca is acuzat de delapidare . precizez ca am luat cpii la cmr cand am plecat care au si semnatura si stampila.