avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Delapidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Delapidare

Salutare as avea si eu nevoie de un raspuns. In urma cu un an de zile am lucrat ca sofer de tir pentru o firma din danemarca care isi avea sediul si in romania. Printr-un coleg cu care lucrasem la o alta firma si care lucra la aceasta firma am ajuns si eu . am ajuns la locul de munca am fost la birou am luat cheile de la camion toate bune si frumoase.luni am plecat in cursa , am fost am descarcat am venit inapoi s-a semnez contractu de munca insa ei nu miau dat niciun contract ducanduma cu zaharelu ca dute incarca iar si peurma vb . am fost am incarcat si m-am trezit ca imi zice sa ma duc sa descarc in italia sa descarc .am intrebat iar de contract la care ei miau spus ca o sa imi faca cand vin din cursa . am plecat in it am descarcat si cand eram in pauza imi suna telefonu spunandumi sa ma duc sa incarc si sa pun magnetu pe cutie. Am refuzat si a doua zi am lasat camionul intr-o benzinarie si m-am urcat in autobuz si am plecat la aeroport.acum mia venit acasa o instiintare sa ma prezint la politie ca is acuzat de delapidare . precizez ca am luat cpii la cmr cand am plecat care au si semnatura si stampila.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:52, 18 Ianuarie 2016
Mergeti la politie, dati declaratie, spuneti adevarul, asa cum s-a intamplat. Faptul ca ati fost chemat nu inseamna automat ca ati savarsit o infractiune. Politia a primit o sesizare, este obligata sa verifice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda in ungaria, retinere camion de catre politia de frontiera louisa louisa Buna ziua, Soferul meu de pe tir a luat amenda in Ungaria pt o problema ce il privea pe el personal si Politia de frontiera a retinut masina mea pana la plata ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca GHMA GHMA Sofer TIR angajat la o firma romaneasca.Am incarcat marfa ptr Olanda si am primit ordin sa scriu un alt CMR cu descarcare in Germania.Am fost oprit de politia ... (vezi toată discuția)
Mi s-a reținut o parte din diurnă din cauza faptului că dispecerul nu m-a informat câtă marfă trebuie să încarc. pot să dau firma în judecată? daniel_archip daniel_archip Sunt sofer pe tir si de curand mi sa retinut o suta de euro din diurna pentru ca nu am incarcat 24 de tone de carfoni,ci numai 23 de tone din Germania pentru ... (vezi toată discuția)