avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Litigiu de munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Litigiu de munca

Sofer TIR angajat la o firma romaneasca.Am incarcat marfa ptr Olanda si am primit ordin sa scriu un alt CMR cu descarcare in Germania.Am fost oprit de politia germana care fara sa-mi ceara actele mi-a zis sa deschid sa fotografieze marfa,apoi actele marfii,6 ore control,emailuri la firma unde am incarcat,unde trebuia sa desc,unde urma sa desc sa confirme transportul.Mentionez ca transportam hartie reciclata iar Anexa 7 care mi-a fost data la incarcare era falsa,politia dandu-mi o alta Anexa 7.Am primit o amenda de cca 1000euro.Pot da in judecata firma transportatoare,firma la care eram angajat,eu respectand toate ordinele primite?
Cel mai recent răspuns: GHMA , utilizator 12:52, 5 Decembrie 2015
Nu se poate sa va dea suma constand in amenda achitata de dvs. pe cale amiabila?
Am sa incerc luni intr-o alta discutie cu directorul flota extern.Firma a incasat banii pe cursa,aceasta am facut-o respectand atat traseul cat si ordinele primite.
In cazul in care nu se rezolva pe cale amiabila,nu-mi ramane decat sa ma adresez unui avocat,si in instanta.Multumesc ptr raspuns
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Decembrie 2015
GHMA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mărfurile care părăsesc românia hajnal hajnal Buna ziua, Care este procedura juridica, eventual fiscala, in urmatoarea situatie: un tir incarcat cu marfa societatii trece peste granita, descarca o ... (vezi toată discuția)
Transport filofteea filofteea S.C. din Romania cumpara utilaje din Italia in valoare de 500,000, Avand in vedere valoare mare cumparatorul asigura marfa, incheiand polita de asigurare. ... (vezi toată discuția)
Asigurare cmr onilogi onilogi Buna ziua! In urma cu 2 ani am avut un accident rutier cu un ansamblu cap tractor+ semiremorca incarcata cu marfa din Italia cu destinatie Vatra Dornei, ... (vezi toată discuția)