MULTUMESC din suflet pentru raspunsuri, dar din pacate ecsista un dar, la instanta de judecata a-m cerut investirea conventiei in forma executorie fapt pentru care a fost investita dar executorul nu a vrut sa execute programul paternal pe motiv ca conventia nu a fost investita decat partial in speta doar plata pensiei alimentare, incalcandumise acest drept, a-m facut plangere penala la politia de domiciliu a copilului meu, raspunsul find ca conventia nu e legala in opinia dansilor nu e recunoscuta in codul penal, Executorul judecatoresc mi-a recomandat o noua actiune in instanta pentru OBLIGATIA DE A FACE.
Astept raspunsul dumneavoastra
cu stima si respect va doresc o zi buna
buna ziua. prin divortul incheiat in fata notarului prin acordul ambelor parti si stabilirea conditiilor de crestere a copilului sa incheiat o conventie notariala in care se stipula domiciliul,pensia de intretinere si programul de vizitare al copilului de catre parinti. Aceasta conventie a fost investita in forma ecxecutorie ,dar una dintre parti nu respecta programul de vizita ne permitand ca copilul sa fie vizitat. va rog a-mi comunica ce pot face in aceste conditi. Va multumesc anticipat.