avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Activitate luciadeeugeniaciornei

Activitate luciadeeugeniaciornei

Am Mama "Soare Eugenia" pe CN din 20.11.1972. La 15 sept 1972 deja se pronuntase divortul, Mama urmand sa si reia numele parintesc de Ciornei Eugenia ( nu a avut timp sa si schimbe actele) Cum sa fac sa mi se dea CN cu Ciornei Eugenia numele Mamei , care sa devina si numele meu ? (In prezent eu apar Grigore, dupa un asa zis "tata" stabilit juridic...)
Vreau sa am pe certificatul de nastere Ciornei Eugenia la "numele mamei", in loc de Soare Eugeniacum e in prezent : Mama a divortat de Soare redevenind Ciornei in sept 1972, eu m am nascut in oct, dar ea nu apucase inca sa schimbe actele. Numele meu pe certificat e Grigore IoanaLucia si vreausa devina Ciornei Ioana Lucia, dupaMama, care mi e FAMILIE si o nesfarsit de mare dragoste, in timp ce numitul "tata" Grigore nu mi e decat un strain Respingator, familie Nicidecum. Se pare ca s ar scriein Codul Civil ca copilul primeste numele de familie al parintelui care l recunoaste primul, in cazul meu Mama, care m a dorit f mult. Vreau sa am si pe cartea de identitate Ciornei Ioana Lucia in loc de Grigore Ioana Lucia. CUM REZOLV ? VA ROG, SFATUITI MA ! locuiesc in Pitesti, dar is nsscuta in Buc, sector 1.