avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Activitate Fabian96

Activitate Fabian96

Discuție Fiscal auto
Buna ziua!Am si eu o intrebare.Daca nu sunt proprietar pe casa si sunt parintii mei,fara acordul lor pot lua in evidenta la primarie un autoturism auto?
Am si eu o problema cu un service auto de langa blocul meu.Toata chestia este ca servisul este amplasat aproape de bloc si pe langa faptul ca se aud motoare turata in fiecare zi,parcarea din fata blocului este totdeauna plina de masini care sunt la service..De fiecare data cand vin de la serviciu,gasesc parcarea plina si nu am unde sa parchez.Din cate stiu legea nu ii permite sa aiba service auto langa bloc.Ce as putea face?O plangere,ceva?Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi.O zi faina!(Scuzati Categoria,nu stiam ce categorie sa pun)
Salutare!Am si eu urmatoarea problema:
Parintii mei sunt divortati iar mama este in Spania...Mi-a trimis toate actele necesare pentru a scoate buletinul + procura..M-am dus cu toate actele necesare si domnul de la buletine m-a intrebat daca s-a bagat si partajul..(fiind amandoi parintii proprietari pe locuinta)I-am zis ca nu s-a bagat si omul mi-a zis ca trebuie sa vin cu tata ca sa dea semnatura ca nu s-a bagat partajul si sa isi dea acordul... dar noi suntem certati cu el si el nu vrea sa ne dea acordul... In fine ...Chestia e ca pronuntarea s-a facut acum 3 ani si mama nu si-a schimbat buletinul atunci si acum cand m-am dus mi-a zis chestia aceasta ca trebuie sa isi dea acordul tata si sa semneze cum ca nu s-a bagat partajul...Intrebarea me este urmatoarea:Exista o astfel de semnatura?Scrie in lege asa ceva?As dorii o solutie de rezolvare !Multumesc frumos!