ca document scrie hotarare pe site-ul judecatoriei dar nu am idee ce inseamna.procesul a avut loc la judecatoria insuratei si numarul dosarului este 1421/247/2015.
am parasit domiciliul acum 8 luni.stia unde locuiesc acum,dar a trimis citatia la adresa bunicii mele.am aflat de proces dupa ce sa incheiat,de la o cunostinta.pana in momenntul de fata nu am facut nimic,niciun demers.nu pot lua legatura cu fetita deoarece fostul concubin nu ii permite.
da a existat un proces despre care eu nu am stiut ca a trimis citatie la o adresa unde eu nu am domiciliul.eu momentan ma aflu in italia si despre proces am aflat dupa ce sa terminat si sincer nu sunt foarte sigura daca e incheiat sau nu.dar daca eu acum stau cu parintii mei si nu pot dovedi ca am un loc de munca stabil si nici casa pe numele meu,o sa fie un impediment?
buna ziua.am avut o relatie de 6 ani din care a rezultat o fetita.in urma neintelegerilor dintre noi,am pus capat acelei relatii si am parasit domiciliul fara a-mi putea lua fetita.el a castigat custodia dar acum nu mai are un loc de munca stabil si nici fetita nu creste intr-un mediu prielnic educatiei ei.am urmatoarea intrebare,eu nu muncesc cu contract dar mama mea da,ea ar putea sa o ia in grija ei pana rezolv eu cu contractul de munca?si ce ar trebui sa fac?va rog frumos dati-mi un sfat.va multumesc.