In mod sigur vor lua totul la verificat. Ce se intampla daca "depisteaza" evaziune fiscala sau orice ar dori ei sa depisteze? Se poate ajunge la puscarie sau doar amenzi peste amenzi?
Nu am cum sa le platesc cei 13000 lei in 3 zile si vor trimite dosarul la antifrauda in mod sigur. Am platit la timp orice alte impozite. Asta a ramas neplatit dintr-un motiv personal, care nu este o scuza, evident.
Lucrez ca electrician pe propriul pfa. Am fost informat de anaf ca nu am platit un tva in 2010, in valoare de 3500 lei, avand de platit la ora actuala vreo 13000 lei, cu tot cu penalitati. M-au informat ca daca nu platesc toata suma in termen de 3 zile vor trimite dosarul la antifrauda. Le-am propus sa le platesc suma in 3 luni, dar nu am avut cu cine sa ma inteleg.
Imi puteti spune va rog ce consecinte are "trimitem dosarul la antifrauda"? Amenda, puscarie, alt control? Deja mi-au facut un control si m-au amendat cu 2000 lei pentru ca aveam sediul social expirat si nici nu mi-am pus problema de a "rezolva".