Fiul meu (22 ani, student) a fost lovit de o masina pe trecerea de pietoni cand traversa pe culoarea verde, pe 1Mai 2015. A fost dus la spital, a avut capul spart si mai multe vanatai la un picior. In spital a stat aprox.6 ore pt investigatii, apoi a fost lasat sa plece acasa.De la IML are certificat medico-legal pt 7 zile de ingrijire.Nu am facut plangere penala in termen de 90 zile (ni s-a spus de la Politie ca neavand suficiente zile de spitalizare dosarul se va clasa oricum).Dupa accident nu am primit de la politie nicio informatie; am primit pe 28Oct.2015 o ordonanta de clasare a cazului.Este singurul document pe care l-am primit si singurul mod in care am aflat cine a fost autorul accidentului. Practic, nimeni nu a luat legatura cu fiul meu dupa accident, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Va rog sa-mi spuneti daca aceasta este procedura legala in aceste situatii si daca as putea face ceva impotriva persoanei care a cauzat accidentul. Mi se pare inadmisibil ca acest accident sa nu aiba nicio consecinta asupra persoanei vinovate.Ploitia a procedat corect (legal) ? Nu trebuia ca victima sa fie informata asupra concluziilor anchetei legate de producerea accidentului?
Multumesc anticipat pentru rasunsul dvs.