da,inteleg calculul zilelor de concediu, insa eu nu stiu de cate zile am beneficiat.Mi se pare ciudat ca in martie sa am 11 zile iar in iunie sa am 5 zile,in conditiile in care in 2016 nu am avut nicio zi de concediu luata.Nu imi dau seama unde a gresit Hr-ul,a gresit in martie cand mi-au dat numarul zilelor sau acum cand mi le-au platit....
In CIM am 21 zile, ca perioada lucrata am 20 luni, iar ca zile de concediu efectuate nu stiu sigur,in perioada lucrata am facut cerere pentru maxim 3-4 zile,in rest doar cateva zile in preajma sarbatorilor,zile in care compania nu avea activitate.
Buna ziua!
Am urmatoarea problema,poate ma poate ajuta cineva,la inceputul lunii iunie mi-am dat demisia prin acord comun,fara preaviz. In luna martie am cerut Resurselor Umane numarul zilelor de concediu,iar raspunsul a fost 11,deci la data demisiei trebuia sa am 14 zile de concediu.La data ultimului salariu mi-au fost platite doar 5 zile,am sunat la HR si mi-au raspuns ca asa apare in sistem.Eu nu mai am fluturasii de salariu si nu stiu cate zile de concediu am folosit si cand. Intrebarea mea este : de unde pot afla cu exactitate numarul zilelor de concediu la data demisiei? trebuie sa merg la ITM?
Va multumesc!
buna ziua!am nevoie de o mica lamurire..lucrez la o companie unde luni mi-am prezentat demisia scrisa deoarece mi-am gasit un alt loc de munca.cererea de demisie nu a fost inregistrata,dar mi s-a promis ca imi va fi aprobata demisia.azi am fost sunat si mi s-a spus ca nu mi se aproba demisia fara preaviz.problema este ca de saptamana viitoare trebuie sa incep activitatea la noul loc de munca.m,a pot angaja fara sa imi fie aprobata demisia?