avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate IonutMadalinB

Activitate IonutMadalinB

Răspuns la discuția Citatie Dosar Penal Bucuresti
Concret,pot evita deplasarea?Nu am cum sa ii virez banii intr-un cont,sau orice altceva?Eu nu am pretentia sa-mi primesc telefonul inapoi,il poate pastra.Am un salar de 1250 brut,din care trebuie sa platesc si chirie,sa am si de ce imi mai trebuie,chiar mi-as dori sa plec sa rezolv,dar nu am cum..Scuzati-mi nepolitetea,m-ati cam derutat cu atatea raspunsuri diferite.Va multumesc,o seara placuta!
Răspuns la discuția Citatie Dosar Penal Bucuresti
Acel domn mi-a zis ca nu se poate forma o comisie rogatorie deoarece sunt in calitate de suspect,nu de martor.O sa incerc sa fac si cum ati spus dumneavoastra.Tin sa precizez si ca valoarea acestei presupuse inselaciuni este de 300 lei.Ma pot intelege cu partea vatamata in aceste circumstante?Ar fi mult mai ieftin daca as face asta.
Buna seara!Locuiesc in Timisoara,dar am primit in cursul acestei zile o citatie in care scrie ca sunt cercetat in calitate de suspect intr-un dosar de inselaciune.Problema este urmatoarea:L-am sunat pe domnul politist care mi-a trimis acea citatie si i-am explicat ca nu dispun de bani,nici locul de munca nu imi permite sa ma deplasez de aici pana la Bucuresti pentru declaratii.Acest domn mi-a spus ca nu am cum sa rezolv altcumva,adica sa dau socoteala la politia din Timisoara.Repet,nu-mi permite nici bugetul nici locul de munca sa ma deplasez,lucrez de 3 luni.Ce pot face?Va multumesc.