avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie Dosar Penal Bucuresti
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie Dosar Penal Bucuresti

Buna seara!Locuiesc in Timisoara,dar am primit in cursul acestei zile o citatie in care scrie ca sunt cercetat in calitate de suspect intr-un dosar de inselaciune.Problema este urmatoarea:L-am sunat pe domnul politist care mi-a trimis acea citatie si i-am explicat ca nu dispun de bani,nici locul de munca nu imi permite sa ma deplasez de aici pana la Bucuresti pentru declaratii.Acest domn mi-a spus ca nu am cum sa rezolv altcumva,adica sa dau socoteala la politia din Timisoara.Repet,nu-mi permite nici bugetul nici locul de munca sa ma deplasez,lucrez de 3 luni.Ce pot face?Va multumesc.
Buna seara,
Va sfatuiesc sa formulati o solicitare la parchetul pe raza caruia se instrumenteaza dosarul si sa solicitati comisie rogatorie explicand motivele si documentand solicitarea (eventual o copie de pe contractul de munca).
Acel domn mi-a zis ca nu se poate forma o comisie rogatorie deoarece sunt in calitate de suspect,nu de martor.O sa incerc sa fac si cum ati spus dumneavoastra.Tin sa precizez si ca valoarea acestei presupuse inselaciuni este de 300 lei.Ma pot intelege cu partea vatamata in aceste circumstante?Ar fi mult mai ieftin daca as face asta.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Ianuarie 2016
IonutMadalinB, utilizator
Va puteți înțelege cu partea vatamata dacă e înșelăciune.
Cereți și comisie rogatorie pana una alta ca sa nu va trimita în judecata.
Instanta va poate taxa tare dacă nu mergeți la judecata.
~ Conținut șters la cerere ~
Nu intereseza pe organul de urmarire ca nu dispuneti dvs in calitate de suspect de bani pentru deplasare, nu veniti la solicitare, ei merg mai departe cu dosarul, eu va sfatuiesc sa aranjati cu persoana vatamata, care banuiesc ca este din Bucuresti, o data la care sa mergeti sa va impacati in fata organului de urmarire penala, este cel mai bine.
Orice alt demers o sa va coste mult mai mult.

Alte discuții în legătură

Impacare - inselaciune georgetoma georgetoma Buna ziua. Am o nelamurire. Un amic este cercetat pentru inselaciune si doreste sa se impace cu victima doar ca acesta este arestat preventiv. Daca victima va ... (vezi toată discuția)
Retragerea plangerii prealabile la furtul calificat viorica01 viorica01 Buna ziua, Am o problema cu o ruda de la tara care a fost prinsa la furat de porumb duminica seara 27.07.2014 cu inca alte 2 persoane.Paguba a fost de 72 de ... (vezi toată discuția)