avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie Dosar Penal Bucuresti
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie Dosar Penal Bucuresti

Buna seara!Locuiesc in Timisoara,dar am primit in cursul acestei zile o citatie in care scrie ca sunt cercetat in calitate de suspect intr-un dosar de inselaciune.Problema este urmatoarea:L-am sunat pe domnul politist care mi-a trimis acea citatie si i-am explicat ca nu dispun de bani,nici locul de munca nu imi permite sa ma deplasez de aici pana la Bucuresti pentru declaratii.Acest domn mi-a spus ca nu am cum sa rezolv altcumva,adica sa dau socoteala la politia din Timisoara.Repet,nu-mi permite nici bugetul nici locul de munca sa ma deplasez,lucrez de 3 luni.Ce pot face?Va multumesc.
Concret,pot evita deplasarea?Nu am cum sa ii virez banii intr-un cont,sau orice altceva?Eu nu am pretentia sa-mi primesc telefonul inapoi,il poate pastra.Am un salar de 1250 brut,din care trebuie sa platesc si chirie,sa am si de ce imi mai trebuie,chiar mi-as dori sa plec sa rezolv,dar nu am cum..Scuzati-mi nepolitetea,m-ati cam derutat cu atatea raspunsuri diferite.Va multumesc,o seara placuta!
Aveti mai multe variante asa cum ati fost sfatuit dar nu vad cum sa evitati deplasarea, impacarea cu persoana vatamata presupune prezenta dvs si a persoanei vatamate in fata unui notar pentru a incheia un inscris(platiti actul la notar) sau direct in fata organului de urmarire penala( recomand ca e gratis), daca incheiati un acord de mediere presupune prezenta dvs si al persoanei vatamate in fata mediatorului (platiti mediatorul), daca trimiteti acordul direct la organul de urmarire penala fara autentificare, nu cred ca organul de urmarire sa tina cont de el decat in situatia in care va prezentati personal sa va verifice consimtamantul sau il autentificati inainte la notar( alta cheltuiala), intelegeti acum de ce v-am recomandat sa stabiliti o data cu persoana vatamata pentru a va prezenta in fata organului de urmarire penala pentru impacare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impacare - inselaciune georgetoma georgetoma Buna ziua. Am o nelamurire. Un amic este cercetat pentru inselaciune si doreste sa se impace cu victima doar ca acesta este arestat preventiv. Daca victima va ... (vezi toată discuția)
Declinare competenta adriana79 adriana79 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Locuiesc in Suceava si o cunostinta, din Resita, cu care am avut o relatia contractuala, a depus la Resita o ... (vezi toată discuția)