avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Activitate camelia232

Activitate camelia232

Răspuns la discuția Denuntare angajator
Se poate sesiza la Casa Nationala de Sanatate daca eu nu am fost asigurata din cauza neplati de catre angajator?
Ideea e urmatoarea. Contract de munca incheiat in iulie 2014. De Craciun 2014 cand m-am simtit prima data rau sesizez ca nu sunt asigurata medical. In martie 2015 imi vine plic de la pensia privata unde aveam deschis contu de un an precum ca in ultimu an nu au fost venituri la fondu respectiv. In iunie 2015 inchei contractu de munca cu respectivi. In noiembrie 2015 imi solicit o adeverinta prin care sa justific ce s-a virat la stat pentru achizitionarea de produse IT in rate si surpriza: la respectivu angajator mi s-au virat banuti catre stat abia din decembrie 2014. Cand am sesizat problema cu medicu de familie de la administratie mi s-a zis ca a fost facuta gresit declaratia 112 de catre contabil.
Ideea e ca eu nu am facut nici o sesizare la plecarea din firma. Pot si dupa? Cat timp dupa daca da.
Buna seara. As avea si eu o nedumerire. In cat timp se poate denunta un angajator pentru ca nu am fost inregistrata toata perioada la C. A.S. si pensii si cum se procedeaza? M-am confruntat din pacate si cu abuzuri din partea angajatorului.