Buna ,am avut incheiat un contract de telefonie mobila orange ,pe un an de zile .Dupa ce a expirat nimeni nu m-a anuntat daca doresc sa prelungesc contractul mai departe , dar eu am platit in continuare abonamentul .La un moment dat am fost nevoita sa plec din tara si m-am dus la firma pt al rezilia.Am spus ca plec si nu mai doresc sa beneficiez de serviciile lor.Din luna ianuarie pana in august tot imi veneau facturi de plata desi eu eram plecata si nimeni nu se mai folosea de serviciile lor , sotul imi achita in fiecare luna factura . In mai am fost pana acasa in concediu si iar am fost la firma si le-am explicat situatia , dar mi-au spus ca trebuie sa sun la Bucuresti , am tot incercat dar nu mi-a raspuns nimeni .Din luna august nu am mai platit nici un abonament si imi tot vin acasa hartii sa mai platesc inca 93,48 de ron .Am fost contactata si au incercat sa ma convinga sa nu reziliez contractu si mi-au spus ca, daca nu platesc suma respectiva o sa fiu inregistrata in baza de date a rau platnicilor . Nu pot sa inteleg un lucru mi-au prelungit contractul de abonament fara sa ma anunte , si timp de de 6 luni le-am platit abonamentul dar nimeni nu s-a folosit de seviciile lor , nu a fost consumat un minut sau un sms , iar acuma ma trezesc cu tot felu de hartii si cu somatii . Ultimul plic mi-a sosit de la credit expres , si ca sunt obligata sa platesc aceea datorie , daca nu se vor face demersuri in fata instantelor de judecata in vederea recuperarii sumei pe care am mentionat-o mai sus .Poate ma puteti ajuta cu un sfat, cum sa procedez corect .Va multumesc !