avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate luciordachescu

Activitate luciordachescu

In cazul unui transfer la cerere intre 2 institutii de stat, institutia de la care se face transferul, pierde acel post din schema automat?
sunt pe cale sa cumpar un apartament de la un dezvoltator,si am primt draftul contractului,in afara de ce trebuie sa contina un contract notarul a introdus niste clauze care nu tin de vanzarea propriuzisa a apartamentului ex:
"a) mă oblig ca în termen de 30 (treizeci) de zile de la data autentificării prezentului înscris să mă prezint la compartimentul de specialitate al autorităţii administraţiei publice locale în a cărei rază de competenţă se află imobilul în vederea înregistrării proprietății pe numele meu și mă oblig să suport impozitele aferente imobilelor ce fac obiectul prezentului înscris începând de astăzi data autentificării prezentului contract de vânzare. În considerarea faptului că impozitele datorate administrației publice locale aferente imobilelor ce fac obiectul prezentului înscris, pentru anul în curs, au fost achitate în avans de către Vânzător, mă oblig să achit Vânzătorului, la data autentificării prezentului Contract de Vânzare, impozitele în cauză, proporțional cu perioada rămasă din anul în curs și care îmi cade în sarcină."
La telefon mi-s-a cominicat o suma exorbitanta-1200 ron,impozitul pe un an pt un apart cu 2 camere,i-am propus sa merg la fisc sa vad exact ce suma datorez ca impozit ,si sa i-o platesc la semnarea actelor cu conditia sa scoata acea clauza-raspunsul a fost ca nu modifica nimic.
Cum ar trebui sa procedez?
In afara de asta mai sunt si alte clauze cum ar fi:
c) mă oblig și sunt de acord ca până la constituirea asociației de proprietari în conditiile Legii nr. 230/2007, cât şi ulterior pe o perioadă de 10 (zece) ani de la data semnării prezentului contract, Vânzătoarea sau o terță parte agreată de Vânzătoare să execute serviciile specifice activităţii de administrare a clădirii, inclusiv ale spaţiilor comune, costurile acestei activități urmând să fie suportate de către cumpărător, pe baza facturii emise în acest sens de către vânzătoare/Administrator/terță parte.